Steenspil 0ong

4661TZ HALSTEREN Huurprijs: € 24.750,- p.m. (21% BTW)
2.413 m² oppervlakte

Omschrijving

TE HUUR I Nieuwbouw Bedrijfsruimte op zichtlocatie

Op een top zichtlocatie, direct aan snelwegtracé A4 Rotterdam - Antwerpen, bieden wij u dit exclusieve bedrijfspand aan. Door een toepassing van 1e klas materialen, in combinatie met de antraciet en witte strakke belijningen, is een tijdloos en chique ontwerp gecreëerd. Een ding is zeker: Uw onderneming wordt onderdeel van het collectief geheugen van duizenden passanten per dagdeel!

In basis wordt de bedrijfsruimte opgeleverd met een gevlinderde vloer waarbij de draagcapaciteit 2.500 kg per vierkante meter bedraagt. Het bedrijfspand is volledig geïsoleerd.

De kantoren worden opgeleverd waarbij de wand- en plafondafwerkingen worden aangebracht alsmede een balie, toiletgroep, meterkast, trappenhuis en tussenwanden. Uiteraard zijn de kantoren verwarmd, hetgeen gasloos zal geschieden. Het vergroten van de kantoorruimte is zowel mogelijk op de begane grond alsmede op de 1e verdieping welke erg comfortabel per lift bereikbaar is.

Het buitenterrein (2.200 m²) wordt direct bruikbaar opgeleverd, voorzien van bestrating rondom en beschikt in de basis over 48 parkeerplaatsen ten behoeve van kavel F4. Reclame-uitingen zijn zowel op de daarvoor aangewezen plaatsen op de gevel mogelijk alsmede een grondgebonden reclamezuil bijvoorbeeld.

Uiteraard is het mogelijk om gezamenlijk te kijken om uw wensen in de afbouw te realiseren.

AFMETINGEN
Conform de door verhuurder aangeleverde informatie zijn de objecten in basis per object als volgt samengesteld:
begane grond:
Bedrijfsruimte: 1.593 m2
Kantoorruimte 114 m2

eerste verdieping ( entresol)
Bedrijfsruime: 353 m²

tweede verdieping
kantoorruimte: 353 m2.


AFWERKSTAAT & INDELING
Begane grond:
Hal/entree voorzien van een baliemeubel, trap naar 1e verdieping alsmede een comfortabele personen liftinstallatie, wandafwerking stucwerk en verlaagd systeemplafond met led inbouwarmaturen;

Meterkastinstallatie voorzien van een uitgebreide groepenkast, met o.a. (2 maal 3x 80 ampère) krachtstroomaansluiting;

Kantine / kantoor, wandafwerking stucwerk, verlaagd systeemplafond voorzien van led inbouwarmaturen en kabelgoten met voldoende wcd, excl. data installatie;

Betegelde toiletgroep voorzien van portaal met fonteintje en separaat heren- en dames wandcloset;

Bedrijfsruimte/werkplaats/magazijn met deels een vrije hoogte van ca. 9,5 meter, voorzien van een stalen trap naar 1e verdieping en gevlinderde betonvloer met een draagcapaciteit van 2.500 kg per vierkante meter, elektrisch bedienbare sectiedeuren van 4,3 x 4,0 meter (h*b), geïsoleerde damwandprofielen en staalconstructie in het zicht;
Technische ruimte, gesitueerd onder het trappenhuis, met opstelplaats warmtepomp en MV-box.

1e Verdieping:
Entresolvloer (per lift en trap bereikbaar) met op verzoek mogelijkheid voor indeling tot kantoorruimten, voorzien van een betonvloer met betonnen druklaag, met een draagcapaciteit van 500 kg per vierkante meter.

2e Verdieping:
Indeling kantoorruimte wandafwerking stucwerk, verlaagd systeemplafond voorzien van led inbouwarmaturen, kabelgoten met voldoende wcd, excl data installatie en betegelde toiletgroep voorzien van portaal met fonteintje en separaat heren- en dameswandcloset;

Buitenterrein:
Het terrein wordt voorzien van betonklinkers, de nodige straatkolken, en mogelijkheden voor een centraal te plaatsen reclamezuil.

TECHNIEK
Bouwaard
Traditioneel gebouwd, opgetrokken middels een stalen constructie, omkleed met geïsoleerde panelen, begane grondvloer en verdiepingsvloer uitgevoerd in beton, platdakconstructie gedekt met PVC dakbedekking.

Isolatie:
Het object wordt opgeleverd met een energielabel A en is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede van HR++ isolerende beglazing in hoogwaardige aluminium kozijnen.

Verwarming en warmwatervoorziening:
De kantoorruimte op de 2e verdieping (excl. entresol & bedrijfsruimte) zijn voorzien van verwarming middels luchtwarmtepomp.
De luchtwarmtepomp is geplaatst op het platte dak.
Airco-installatie met wervelroosters in het plafond die koelen en verwarmen. Warmwater wordt geleverd d.m.v. close-in boilers ter plaatse van de warmwater tappunten.


BESTEMMING
De eilandkavel valt onder bestemmingsplan 'Oude Molen' en heeft de bestemming 'Gemengd-2' waarbij bedrijven tot en met de categorie 3.1 zijn toegestaan. Dit betreffen hoofdzakelijk bedrijventerrein gerelateerde ondernemingen met aanverwant kantoor. In basis zijn detailhandel en zelfstandige kantoren niet toegestaan.

HUURVOORWAARDEN
Betaling
Huurbetaling per maand te voldoen, bij voorkeur d.m.v. een automatische incasso.

Nutsvoorzieningen
Huurder zal voor eigen rekening zich aanmelden inzake levering van water, data en elektra.

Huurperiode
Bij voorkeur 10 + telkenmale 5 jaar, langer is geen enkel probleem.

Huurprijs
€ 24.750,- per maand excl. BTW

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur.

Zekerheidstelling
De waarborgsom ofwel bankgarantie bedraagt driemaal de bruto maandverplichting inclusief BTW.

Huurindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijs- indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Model huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Servicekosten
Nader te bepalen

Oplevering
Staat conform technische omschrijving. Op dag datum bouw gereed / oplevering aannemer.

Huren met mogelijkheid tot koop
In overleg en afhankelijk van voorwaarden is een huurovereenkomst met mogelijkheid tot koop bespreekbaar.

Oplevering
De oplevering wordt verwacht in Q4 2025.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Steenspil Eilandkavel II te Halsteren". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig & Fermont Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 24.750,- p.m. (21% BTW)
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2011-
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Ja

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 2.200 m²
Ligging Bedrijventerrein
Aantal 48
Aantal niet overdekt 48
Vloerbelasting 2500 kg / m2
Voorzieningen Liften
Aantal verdiepingen 2

Locatie

Omschrijving lokatie Op zichtlocatie, direct aan de a4
Ligging Bedrijventerrein

Niet gevonden wat u zocht?

Helmig & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Neem contact op
Meer informatie 0164 796 009
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *