Kwartaalupdate: taxaties, transacties en werk aan de winkel (vacatures)

Algemeen 17 jul 2024
Wat een mooi kwartaal hebben we achter de rug. Alles wat ons werk interessant en uitdagend maakt, kwam voorbij. Het leukste is natuurlijk dat we weer tal van taxaties en transacties hebben gerealiseerd. Met deze kwartaalupdate praten we je bij. Overigens, spreekt ons werk je aan? Lees dan ook snel verder, want we zoeken nieuwe collega’s!

Aantrekken nieuwe huurders
We zijn druk bezig met het aantrekken van nieuwe huurders voor winkelgebied De Parade in Bergen op Zoom. De Parade wordt in de komende periode gerevitaliseerd en geoptimaliseerd tot een modern en aantrekkelijk centrumgebied, waar het goed ondernemen is. De beschikbare winkelruimtes variëren in grootte van 150 m² tot 2.000 m² en zijn voor verschillende doeleinden geschikt, waaronder als winkel, horeca, kantoor, praktijk en dienstverlening.

Taxaties uiteenlopende panden
Met ruim 60 taxaties heeft onze taxatieafdeling het de afgelopen maanden zonder meer erg druk gehad. Dit betrof taxaties van verschillende typen bedrijfspanden. We deden dit voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder diverse gemeentes en corporaties.

Transacties: verkoop en verhuur
In het afgelopen kwartaal verkochten en verhuurden we diverse bedrijfsunits, waaronder 14 bedrijfsunits op Bedrijvenpark Bergen op Zoom. Ook Westersingel 75 in Bergen op Zoom is verkocht. Een tandarts opent hier binnenkort een tandartspraktijk. Ook het nieuwe kwartaal zijn we voortvarend gestart met diverse transacties, waaronder een bedrijfswoning met een groot terrein en bedrijfsruimte in Tholen.

Werken bij Helmig & Fermont
Helmig & Fermont is bedrijfsmakelaar in West-Brabant en Tholen. We hebben kennis van zaken en een groot regionaal netwerk. Steeds meer ondernemers weten ons te vinden. Om die reden breiden we ons team graag uit met een commercieel medewerker binnendienst en een makelaar-taxateur BOG. Kijk op onze website voor meer informatie.
Gerelateerde berichten