Kwartaalupdate: versterking van het team en veel nieuw aanbod

Algemeen 09 okt 2024
Never a dull moment; zo laat het afgelopen kwartaal zich misschien wel het best omschrijven. We hebben veel mooie transacties kunnen realiseren. Ook de vooruitzichten voor het komende kwartaal zijn goed! Zo verwachten we veel nieuw aanbod, waaronder twee nieuwbouwprojecten met bedrijfsunits. Fijn dus dat we nieuwe collega hebben, die ons team versterkt!

Versterking
Dianne van den Brekel uit Roosendaal is nieuw binnen ons team. Welkom! Dianne houdt zich met name bezig met de commerciële ondersteuning. Zij neemt veel ervaring mee en staat dus direct haar mannetje in het team. Dat is nodig, want we krijgen het steeds drukker! We zijn dus maar wat blij met deze versterking. Als je belt naar ons kantoor, is de kans groot dat je voortaan als eerste Dianne aan de lijn krijgt. Je kunt erop vertrouwen dat zij direct voor je aan de slag gaat!

Volop actief voor winkelgebied De Parade
Winkelgebied De Parade in Bergen op Zoom krijgt een nieuwe impuls. De Parade omvat circa 15.000 m² winkelruimte verdeeld over 29 panden waar onder andere Douglas, Hema, Jumbo, Cotton Club zijn gevestigd. Het winkelgebied wordt de komende tijd volledig gerevitaliseerd. Wij zijn trots op onze betrokkenheid bij deze plannen. Zo zijn wij samen met City Real Estate actief betrokken bij de verhuur van diverse winkel-/ kantoorruimtes.
Gerelateerde berichten